nh business travel management services 

U wilt besparen op mobiliteitskosten? Dat kan!

Binnen uw onderneming wordt veel gereisd. De mobiliteitskosten zijn, na personeels- en automatiseringskosten, vaak de grootste uitgaven. U wilt deze kosten beheersen. U streeft naar duurzame besparingen zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit en/of het reiscomfort van uw medewerkers. Dat kan. Wij verlagen uw reiskosten onder meer door onderhandelingen met leveranciers en door het verbeteren van boekingsprocessen.

Is uw travel policy nog up-to-date? Daar zorgen wij voor!

De zakenreiswereld is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Andere distributiekanalen van uw leveranciers, de toegenomen rol van internet, de veranderingen in honorering, inmiddels Covid-19; het speelt allemaal een grote rol. Ook is uw bedrijf veranderd door het elektronisch zakendoen, het gebruik van social media en video- & tele- conferencing. Wij zorgen ervoor dat uw travel policy effectief en bij de tijd is.

U wilt heldere reiscontracten, inzicht in kosten, veiligheid voor uw medewerkers en tijd besparen? Dat regelen wij voor u!

U werkt samen met meerdere leveranciers. Hoe waarborgen zij de veiligheid voor uw medewerkers? Zijn de implementaties van uw nieuwe contracten goed verlopen en op elkaar afgestemd? Worden de onderhandelde tarieven correct weergegeven in uw online booking tool? En hoe worden de besparingen gerapporteerd? Heeft u voldoende inzicht in uw hotelkosten? En hoe zit dat met de carrentals, de taxikosten? U wilt ook met het toenemende gebruik van smartphones het boekingsgedrag van de nieuwe generatie medewerkers kunnen volgen? Wij onderzoeken dit voor u.


nh management services realiseert uw wensen op het gebied van business travel management.

We zetten daarvoor onze diepgaande kennis van de zakelijke reismarkt in. Bovendien zijn we onafhankelijk en niet gebonden aan wat voor reisagent, luchtvaarmaatschappij, hotelketen, autoverhuurmaatschappij of andere leverancier dan ook.

 

nh management services biedt op consultancy-, project- of interim basis ondersteuning bij de belangrijke onderdelen van uw travel managament.

 

Wij leveren maatwerk oplossingen waar u iets aan heeft!

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Wat doen we nog meer?