nh office management services 

U wilt meer tijd voor uw kernactiviteiten? Dat kan!

Als ondernemer wilt u zich graag bezighouden met uw vak. In de praktijk merkt u dat u veel tijd kwijt bent met het regelen van dingen die hier niets mee te maken hebben. Ze zijn echter wel essentieel voor het succes van uw onderneming. Afhankelijk van de grootte en de fase van uw bedrijf heeft u daar mensen voor in dienst. Toch is dat niet altijd voldoende. Wij nemen u werk uit handen, zodat u zich kunt richten op uw klanten. 

 

Zieken of pieken? Wij lossen het op!

Medewerkers gaan op vakantie, worden ziek, raken in verwachting, willen een sabbatical, nemen ontslag. Of u krijgt opeens een groot project waardoor u een piek krijgt in de werkzaamheden. Dan wilt u graag flexibel extra mensen in kunnen zetten. Zelfs als er niets van dit alles gebeurt, merkt u soms dat uw bedrijf toch niet optimaal functioneert. Werk blijft te lang liggen, de communicatie gaat stroef, betalingen laten op zich wachten. Wij zorgen ervoor dat alles weer vlekkeloos loopt!

nh office management services richt zich op het klein- en middenbedrijf. We bieden op project- of interim basis management ondersteuning op maat op de voor u cruciale momenten. Op die manier kunt u de kwaliteiten van uzelf en uw eventuele medewerkers optimaal inzetten. Wij zorgen er intussen voor dat uw kantoorprocessen goed verlopen en dat alle onderdelen van uw bedrijf naadloos op elkaar afgestemd blijven. 

 

Samen met u maken we een plan van aanpak dat zich kenmerkt door betrokkenheid en een no nonsens benadering. 

Wij leveren maatwerk oplossingen waar u iets aan heeft!

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Wat doen we nog meer?